Uygun Başvuru Sahipleri

• İşletmeler (sadece öncelikle ilgili alt bölgelerde yerleşik işletmeler başvurabilir)
  • Belediyeler
  • Kamu Kurum ve Kuruluşları (Valilik, Kaymakamlıklar, Kamu Kurumlarının İl ve Bölge Müdürlükleri ve Başkanlıkları, İlçe Müdürlükleri, Bakanlıkların Bağlı ya da İlgili Kurum, Kuruluş, Merkez ve Enstitüleri vb.)
  • Organize Sanayi Bölgeleri
  • Üniversiteler
  • Araştırma Merkezleri ve Enstitüler
  • Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları (TOBB’a Bağlı Odalar ve Borsalar, Esnaf ve Sanatkâr Odaları, Meslek Odaları ve bunların bir araya gelmek suretiyle oluşturdukları üst kuruluşlar)
  • Sivil Toplum Kuruluşları (Dernekler, Vakıflar, Meslek Kuruluşları, Sendikalar)
  • Birlik ve Kooperatifler

Öncelikler

• Öncelik 1: Tarımda ve tarıma dayalı sanayide katma değerin artırılması (Uygulama ilçesi 1., 2., 3., 4., 5. Alt Bölgeler olacaktır)
  • Öncelik 2: Yörelere özgü alternatif gelir kaynakları ve istihdam olanaklarının geliştirilmesi (Uygulama ilçesi 1.,2., 3., 4. Alt Bölgeler olacaktır)
  • Öncelik 3:Turistik öneme sahip tarihi, kültürel ve doğal unsurların turizme kazandırılması (Uygulama ilçesi 1., 2., 3., 4., 5. Alt Bölgeler olacaktır)
  • Öncelik 4: İmalat sektörlerinde üretim kapasitesinin geliştirilmesi (Uygulama ilçesi 1.,2., 3., 4. Alt Bölgeler olacaktır)

Bütçe

Toplam Bütçe: 8.000.000 TL

Kâr Amacı Gütmeyen Kâr Amacı Güden
Asgari Destek Tutarı 75.000 TL 75.000 TL
Azami Destek Tutarı 500.000 TL 500.000 TL
Asgari Destek Oranı %25 %25
Azami Destek Oranı %90 %50

Başvuru

• İnternet Üzerinden Son Başvuru Tarihi: 18/03/2016 Saat 23:50
  • Proje Dosyası Son Teslim Tarihi: 25/03/2016 Saat 17:00

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.