×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Programın Amacı:
2015 Yılı Genç Yeşilay Mali Destek Programının amacı Yeşilay Kulüpleri aracılığıyla gençlerin beceri potansiyellerinin ve sosyal sermayesinin bağımlılıklarla mücadeleye yönlendirilmesi ve gençlerin sağlıklı yaşama konusunda duyarlılığının artırılmasıdır.

Öncelikleri:
Öncelik 1: Hareketlilik projeleri ile bağımlılıkla mücadele alanındaki iyi uygulama örneklerinin görülmesi ve uluslararası işbirliği imkanlarının arttırılması.
Öncelik 2: Genç Yeşilay kulüpleri tarafından organize edilen saha aktiviteleri yoluyla Bağımlılıkla ilgili gençlerin bilgi ve farkındalığının artırılması.

Program Bütçesi ve Destek Tutarı:
Genç Yeşilay Mali Destek Programı toplam bütçesi 250.000 TL’dir. Bu kapsamda proje başına destek verilecek asgari ve azami tutarlar aşağıdaki gibidir.

  • Asgari tutar: 5.000 TL
  • Azami tutar: 25.000 TL

Başvuruda bulunacak projeler yukarıda yer alan destek limitleri dahilinde projelerinin %100’üne kadar destek talep edebilirler.

Uygun Başvuru Sahipleri:
Program kapsamında Üniversiteler uygun başvuru sahibi olarak belirlenmiştir. Başvuruda bulunacak projelerde başvuru sahibi üniversitede bulunan Üniversite Yeşilay Kulübünün ortaklık zorunluluğu bulunmaktadır.

Son Başvuru Tarihi:
Program son başvuru tarihi 15 Mayıs 2015 Saat: 17:00’dır. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylı Bilgi ve Açıklamalar:
Genç Yeşilay Mali Destek Programı hakkında detaylı bilgi ve açıklamalara program rehberinden ulaşılabilmektedir. Program başvuru formları da aşağıdaki linkte bulunmaktadır.

http://www.yesilay.org.tr/tr/mali-destek/devam-eden-destekler/genc-yesilay-mali-destek-programi