Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Geliştirilmesi ve Polatlı OSB ile İşbirliği Projesi Kapanış Günü Etkinliği 29 Aralık Pazartesi günü saat 10:00’da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da başarı ile gerçekleştirilmiştir! Program akışına uygun olarak, Polatlı OSB YK Başkanı Erol Ünal, Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Ömer Faruk Kayaaslan, Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yahya Kemal Baykal tarafından gerçekleşen açılış konuşmalarının ardından Ar.Gör. Begüm Şahin tarafından proje sunumu yapılmıştır.