×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

“Polatlı Organize Sanayi Bölgesi (Polatlı OSB) ile Üniversite-Sanayici Buluşma Günü” etkinliği 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

“Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi  (TTO) Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Geliştirilmesi ve Polatlı OSB ile İşbirliği” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe, Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Çankaya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yahya Kemal Baykal, Çankaya Üniversitesi TTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Celal Zaim Çil, Ankara Kalkınma Ajansı İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Ömer Faruk Kayaaslan ile Çankaya Üniversitesi öğretim üyeleri, Polatlı OSB yönetimi ve 35 firma temsilcisi katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan protokol üyeleri üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değindiler. Konuşmaların ardından TÜBİTAK Eğitim, Tanıtım ve Program Değerlendirme Müdür Vekili Ercan Orhan tarafından TEYDEB destek programları anlatıldı.

Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü konuşmasında, Ankara Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yılı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Çankaya Üniversitesi TTO Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Geliştirilmesi ve Polatlı OSB ile İşbirliği” projesinde  Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite Sanayi İşbirliği Birimi Sorumlusu Begüm Şahin ve Proje Destek Hizmetleri Birimi Sorumlusu Özgün Türüdü tarafından 35 firmanın ziyaret edilerek  üretim süreçlerine ilişkin detaylı incelemede bulunacaklarını belirtmiştir. Ardından öğretim üyeleri ile birlikte ortak proje üretimine yönelik girişimlerde bulunulacaktır.