×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ve Ankara Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğinin açılışı MEB Şura Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, ilki 2011’de düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl inovasyon kültürünü Anadolu kentlerine yaymak amacıyla İstanbul dışında üç kentte daha gerçekleşecek. Bu kapsamda etkinliğin Ankara ayağı Ankara Kalkınma Ajansı işbirliği ile 21-22 Ekim’de Ankara MEB Şura Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Etkinliğin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, İrlanda İş ve İstihdam Bakanı Ged Nash T.D., Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Kahraman, iş dünyasından profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı. Etkinlikte partner ülke olarak yer alan İrlanda ise İş ve İstihdam Bakanı’nın yanı sıra birçok iş adamı ile organizasyonda yerini aldı.

Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak yer aldığımız etkinlikte, Çankaya Üniversitesi standını Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Sayın Nurettin Özdebir ziyaret ederek öğrencilerimizin buluşları ve geliştirdikleri proje hakkında bilgi almıştır !