İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), 23 Ekim Perşembe 2014 tarihinde metal sektörünün ihtiyaç duyduğu hammaddelerin özelliklerini ve çeşitliliğini artırarak ana ürün gruplarından mamul ürünlere inovasyon özelliği katan projeleri metal sanayisine kazandırmak ve bu vesileyle sektörün yüksek katma değerli üretim yapabilmesini sağlamak amacıyla, üniversite-girişimci-sanayici işbirliğinde “Metalik Fikirler” 3.AR-GE Proje Pazarı etkinliğini  başlatmış olup,  İstanbul Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda ödül töreni düzenleyecektir.

Detaylı Bilgi için linki tıklayınız.