×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ankara Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yılı Mali Destek Programı kapsamında desteklediği “Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Geliştirilmesi ve Polatlı Organize Sanayi Bölgesi ile İşbirliği Projesi”nin açılışı toplantısı 09.09.2014 Salı günü Polatlı Organize Sanayi Railone Ilgaz A.Ş. Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Ajans uzmanları, Rektörümüz Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç ve Üniversite öğretim üyeleri, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Ünal,  Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü İlyas Yılmazyıldız, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve şirket yetkilileri katıldı.

Rektörümiz Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç,  programdaki konuşmasında, proje kapsamında Üniversitemiz öğretim üyelerinin şirketlerle görüşerek sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirtti. Ancak böyle çalışmalarla üniversite – sanayi işbirliği kavramının uygulanabilir hale getirilebileceğini dile getirerek,  bu konunun öneminin altını çizdi.