×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Avrupa ve Amerika’dan önde gelen konuşmacı ve yatırımcıların katılacağı [Startup İstanbul](http://startupistanbul.com), 27- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleniyor.

Her yıl teknoloji firmalarının perspektif kazanmasına büyük katkı sağlayarak, birbirinden değerli yabancı konuşmacıları ile yüksek katılımlı olarak gerçekleştirilen [Startupİstanbul](http://startupistanbul.com), bu yıl da girişimcilerin iş fikirlerini 48 saat süren maratonla, iş kurma aşamasına getirmesini sağlıyor. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi sarayında gerçekleşecek etkinlik, 40’ı aşkın girişimci, 200’den fazla yatırımcıyla birlikte yaklaşık 1000’in üzerinde katılımcıyı ağırlayacak. [500 Startups](http://500.co)’ın kurucusu Dave McClure’un konuşmacıları arasında yer alacak ve bunun yanı sıra seçilen girişimcilerle özel mentorluk seanslarıyla biraraya gelecek. Sponsorlar arasında yer alan [Amazon Web Services](http://aws.amazon.com)’den Carlos Conde de seçkin konuşmacılarımız arasında yer almaktadır.

Dünyanın etkin olarak kullandığı sosyal paylaşım sitelerinden olan Facebook, Twitter’ın yanı sıra Microsoft, [Quallcomm](https://www.qualcomm.com)’un yanı sıra dünyanın en büyük hızlandırıcıları olarak bilinen , [YCombinator](http://www.ycombinator.com), Kissmetrics, Blablacar, Udemy, Aramex, Endeavor, Wayra, [Startup Wise Guys](http://startupwiseguys.com), Plan9, Flat6labs, Eleven, [Microsoft Ventures](http://www.microsoftventures.com) gibi şirketler de, oturum ve sunumlar aracılığıyla girişimcilerle buluşacak.

Ağustos ayının sonunda mentorluk ve eğitime katılacak girişimcilerin açıklanacağı [Startup Istanbul](http://startupistanbul.com)’a girişimciler başvurularını [Angellist](https://angel.co) üzerinden gerçekleştirebilirler.