İngiltere Tanıtım ve Yatırım Ajansı (UKTI) ve İngiltere Başkonsolosluğu tarafından organize edilen ve Türkiye’de teknoloji odaklı firmaları bulunan girişimcilere odaklanan “Get Start Up” yarışması, Türkiye’de hızlı büyüme potansiyeli olan yeni teknoloji firmalarına; girişimlerini İngiltere’de kurulu bir şekilde sürdürme şansı tanıyacaktır. İngiltere Ticaret Odası (BCCT) tarafından yarışmayı kazanacak firmalara İngiltere’de özel birer iş planı hazırlanacağı ve yarışmaya katılacak firmanın ana hissedarı olan herkesin  firma adına katılım başvurusunda bulunabileceği,  firmanın Türkiye’de kayıtlı ve son 5 yıl içinde kurulmuş olması gerektiği belirtilmektedir. Firmalar; Kadın Teknoloji Girişimcileri, Üniversiteli Genç Girişimci, Anadolu’lu Teknoloji Girişimcisi, Sosyal Teknoloji Girişimcisi ve  Jüri Özel Ödülü kategorilerinde yarışacak olup, her kategoride bir firma aşağıda yer alan ödüllere sahip olacaktır; * Bir adet İstanbul – Londra arası gidiş-dönüş uçak bileti * Londra’da 3 gece konaklama * İngiltere’de şirket kurma, iş vizeleri ve vergilendirme konusunda muhasebeci ve avukatlardan özel danışmanlık * İngiltere’nin Küresel Girişimci Programı kapsamında destek * Londra’nın teknoloji merkezi “Tech City”de rehberli tur * London and Partners tarafından verilecek, İngiltere’nin sunduğu fırsatlar ve teknoloji bölgeleri ile ilgili brifing * İngiltere’de kurulu yatırım sermayesi ağları ile tanışma fırsatları Son başvuru tarihi 30 Eylül 2014 olup, yarışmaya http://www.bcct.org.tr/featured/turkey-great-start-competition/5687 linkinden veya BCCT’nin www.bcct.org.tr resmi web sitesi üzerinden başvuruda bulunulabilmektedir.