×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

New Eurostars-2 çağrısı açıldı !  Başvuru işlemleri Eurostars web sitesi üzerinden kayıt olunarak gerçekleşecek, son başvuru tarihi  11 Eylül 2014 saat:20:00 (Orta Avrupa Zaman Dilimi’ne göre) olacaktır.

Bütçeye destek olan katılımcı ülkelerin listesi dahil, başvuru süreci ile ilgili ihtiyaç olan bütün bilgiler Eurostars web sitesinde yer almaktadır. http://www.eurekanetwork.org/about/-/journal_content/56/10137/4241005?refererPlid=10195& Çağrının son başvuru tarihinden sonra elektronik sistem kapanacak ve başvurular kabul edilmeyecektir.

New Eurostars- 2 programı uluslararası invasyon projelerini hedef almakta ve desteklenen projeler sonucunda ortaya çıkan ürünler 2 yıl içerisinde ticarileştirilecektir.

Eurostars; araştırma yapan, yenilikçi ürünler, süreçler ve hizmetler geliştiren KOBİ’ler için özellikle tasarlanmış bir yardım programıdır. Bu nedenle Eurostars projesindeki öncü partner KOBİ’lerdir.

Programa katılabilmek için Eurostars ülkeleri arasında bulunmak veya en az bir Eurostars ülkesinden partnere sahip olmak gerekmektedir.