8. Ar-Ge Proje Pazarı’na konuşmacı olarak katılan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, girişimcilik üzerine deneyimlerini paylaştı. “Nasıl girişimci olunur?” ve “İş hayatında başarının yolları, başarılı bir üniversite-sanayi işbirliğinin şartları” hakkında bilgiler veren Özdemir, “Girişimcilikte en önemlisi koyacağınız hedeftir. Bir diğer unsurda riskleri göze alarak nasıl aşılabileceğinin çözümünü geliştirmelisiniz.” diye konuştu. Türk girişimcilerinin özellikle Orta Doğu, Orta Asya ve Balkanlarda etkin çalışmalar yürüttüklerini anlatan Nihat Özdemir, “Yatırımcı ve girişimci olarak ana hedefimiz Afrika.” dedi.