Çankaya Üniversitesi işbirliği ile Kümelenme çalışmalarını yürütmekte olan Siteler Mobilya Firmaları 28 Mayıs 2014 tarihinde Çankaya Üniversitesi’ne bir ziyaret daha gerçekleştirdiler.  Mobilium firmasından Sayın Fatih Toptaş ve beraberindeki 4 firmadan oluşan heyetin katıldığı toplantıya Çankaya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Celal Zaim Çil, Çankaya Üniversitesi Küme Geliştirme Ekibinden konularında tecrübeli ve birikimli 20 akademisyen, Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Çankaya Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi ile KOSGEB Siteler Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Hacı Murat Eryürek katılmıştır. Söz konusu toplantıda üretici firmalar olarak yaşadıkları problemlerini ve sıkıntıları anlatan firmalar daha önce Çankaya Üniversitesi ile birlikte hazırlayarak aldıkları KOSGEB İşbirliği Güçbirliği Desteğininden çok faydalandıklarını ve bu projeyi başarıyla yürütmekte olduklarını belirtmişlerdir. Bu projenin devamı olarak yine mobilya üretici firmalarından daha çok firmanın bir araya gelerek ( Şu anda 50 firmanın içinde olduğu bir oluşum ile) yine kümelenme mantığıyla ihtiyaçlarını giderecek yeni bir proje yapmak istediklerini dile getirdiler. Değişik alternatiflerin konuşulduğu toplantının sonucunda mobilya üreticisi firmaların bir araya gelerek ihtiyaçlarını giderecek yeni proje hazırlanması konusunu Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin yürütmesine karar verilmiştir.