×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi tarafından Ankara’daki girişimci, işadamı ve potansiyel yararlanıcıları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla devlet destekleri ve teşvikler ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı organize edilmiştir.

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi tarafından Ankara’daki girişimci, işadamı ve potansiyel yararlanıcıları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla devlet destekleri ve teşvikler ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı organize edilmiştir. Toplantı 14 ve 15 Mayıs 2014 tarihlerinde Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu toplantı ile sanayi ve tarım yatırımları, girişimcilik, Ar-Ge, dış ticaret, sosyal güvenlik gibi yoğun başvuru alan ve Yatırım Destek Ofisi’ne en çok sorulan devlet destekleri ve yatırım teşviklerine ilişkin en doğru kaynaklardan bilgilendirme yapılması ve ilgili kurum kuruluşlar ile destekler hakkında bilgi almak isteyenlerin bir araya getirilmesi hedeflenmiştir.

Soru ve görüşleriniz için bilgi@ankaraka.org.tr adresinden Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

KATILIMCI KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Programı,  14 – 15 Mayıs 2014, Başkent Öğretmenevi, Ankara

Program ve detaylı bilgi için: http://www.ankaraka.org.tr/tr/data.asp?id=2075