22 Nisan 2014, Salı günü, saat: 09:30-12:30 arasında Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü, Eskişehir Yolu 29. Km, Konferans (Kırmızı) Salonu’nda “Akademisyen/Öğrenci Bilgilendirme Günü” etkinlikleri kapsamında,

• Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından desteklenen “Üniversitelerde Fikri Mülkiyetin Yaygınlaştırılması Projesi-Çankaya Üniversitesi Etkinlikleri”nde TPE Patent Uzmanı Ali Bülent Daloğlu’nun “Patent Bilgisinin Önemi ve Stratejik Kullanımı”, konulu sunum yapacak olup,
  • Ayrıca “Çankaya Üniversitesi TPE Bilgi ve Doküman Birimi Açılışı ve TPE ile Çankaya Üniversitesi arasında İşbirliği Protokolü İmza Töreni” gerçekleştirilecektir.
  • “TPE Üniversitelerde Fikri Mülkiyetin Yaygınlaştırılması Projesi-Çankaya Üniversitesi Etkinliği”nin aynı gün saat 14:00-17:00 arasında gerçekleştirilecek ikinci bölümünde, “Patent Randevu Sistemi uygulaması kapsamında Türk Patent Enstitüsü patent uzmanları, akademisyenlerle kırk beşer dakikalık yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek patent başvuru süreçleri ve patent araştırması konusunda bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti sunacaktır.”

Patentlenebilir bir fikri veya buluşu olan Üniversitemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin ekteki “Patent Randevu Sistemi Etkinliği için Katılımcı Çizelgesi”nden kendileri için uygun olan zaman aralığını belirterek ve “Patent Randevu Sistemi Başvuru Formu”nu TPE-ÇAÜN-Patent Randevu Sistemi Başvuru Formu-Çankaya-22 04 2014 doldurarak ilyasyilmazyildiz@cankaya.edu.tr e-posta adresine en geç 18.04.2014, Cuma günü saat 14:00’a kadar iletmelerini, bu konuda herhangi bir sorusu ve danışma talebi olanlar, (312) 284 45 00 (dahili: 451) nolu iş veya (532) 222 08 10 nolu cep telefonundan Çankaya Üniversitesi TTO Müdürü İlyas Yılmazyıldız’a başvurabilirler.

Etkinlik Afişi: 22 04 2014-Afiş-Çankaya Üniv -TPE İşbirliği İmza Töreni ve Üniversitelerde Sınai Mülkiyetin Yaygınlaştırılması Projesi-Çankaya Üniv Etkinlikleri Afişi (2)

Etkinlik Programı: TPE-ÇAÜN-Üniversitelerde Sınai Mülkiyet Bilgisinin Yaygınlaştırılması Projesi Çankaya Programı-22 04 2014