×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

HORIZON 2020 Programı 2014-2020 yılları arasında yürürlükte olacak, yaklaşık 72,5 Milyar Avro’luk bütçeli Avrupa Birliği’nin 7.Çerçeve Programı ardından açılan Araştırma ve Yenilik Çerçeve Programı’dır.

Avrupa’nın küresel alandaki rekabetini artırmak amaçlı Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleri bünyesinde araştırma ve yenilik fırsatları sunan, geniş kapsamlı ve uzun soluklu Ar-Ge Projeleri’ni desteklemek amacıyla oluşturulmuş bir hibe destek programdır.

 

HORIZON 2020 Programı;

1) Bilimsel Mükemmeliyet

2) Endüstriyel Liderlik ve Rekabetçilik

3)  Toplumsal Sorunlara Çözümler,

olmak üzere üç öncelik alanı altında yapılandırılmıştır.

HORIZON 2020 Programı kapsamında 2014 yılı Ocak ayından itibaren “Proje Hibe Destek Çağrıları” açılmaya başlamıştır. Bu çağrılardan istifade ederek Ar-Ge Projesi yapmak ve başvuru dosyası hazırlamak isteyen Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve Görevlileri için HORIZON 2020 Programı’nı tanıtan, bu program için proje yazılması ve başvuru dosyası hazırlanması konularında TÜBİTAK – KOBİ Alanı Ulusal İrtibat Noktası Uzmanı Sn. Emre Yurttagül tarafından bilgilendirme ve eğitim verilecektir.

“HORIZON 2020 Eğitim ve Bilgilendirme Günü Etkinliği”, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da 28.01.2014 tarihinde 09:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir

Daha fazla bilgi edinmek için: http://www.h2020.org.tr/