×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

 

Ankara Kalkınma Ajansı, 2014 yılı teklif çağrısı kapsamında iki ayrı mali destek programı ile toplam 25.000.000 TL tutarında destek sağlayacaktır.

Ankara Kalkınma Ajansı, 2014 yılı teklif çağrısı kapsamında “İleri Teknolojilerde İhracat Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı” (Referans No:TR51/14/İLTEK) ve “Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı” (Referans No:TR51/14/SOSKA) olmak üzere iki ayrı mali destek programı ile toplam 25.000.000 TL tutarında destek sağlayacaktır. Bu meblağ, programlara aşağıdaki tabloda yer aldığı şekliyle tahsis edilmiştir.

Başvuru Süreci ve KAYS-PFD

Ajans’a yapılacak proje başvuruları Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi – Proje ve Faaliyet Destek Yönetimi (KAYS-PFD) Modülü kullanılarak internet üzerinden yapılacaktır. Başvuru Sahiplerinin, KAYS-PFD’ye kayıt olduktan sonra başvurularını sistem üzerinden doldurup, sistemden çıktısını alacakları Başvuru Formu ile talep edilen ek belgeleri 1 (bir) asıl ve 1 (bir) suret halinde son başvuru tarihine kadar Ajans’a elden ya da posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve KAYS-PFD’ye ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.ankaraka.org.tr/tr/data.asp?id=1952

KAYS-PFD Sistemi, 17.01.2014 tarihinden itibaren başvurulara açılacaktır.